Alla inlägg den 19 maj 2018

Av Jan och Kerstin - 19 maj 2018 23:18

Vaknar återigen upp till en helblå himmel och svag vind. Efter frukost drar vi ner till strandpromenaden och tar en båttur ut till Cabana Beach. Här är ingen trängsel på stranden, Vi möter en man som letar musslor i strandkanten och känner på havstemperaturen. Ingen som lockades av att bada – men att bada fötterna och samla lite snygga snäckor kändes helt rätt. Vad vi förstår så måste detta vara ett rent himmelrike när havet fått några fler grader. Fika skulle vi givetvis ha tagit med oss – för i cafét fanns det bara kaffe och inget roligt att äta till. Eftermiddagen njöt vi i solen och började så smått fundera över morgondagen som får gå i städningens och packningens tecken. Det verkar som om vi får lite regn mitt på dagen – kan det bli mer perfekt än att städa när det regnar. Så tänker vi oss ett besök i någon av de mindre restaurangerna något kvarter in från havet imorgon kväll.

På måndag förmiddag drar vi oss upp mot Lissabon för att stanna en natt innan vi lyfter mot Sverige på tisdag straxt innan lunch och får ett ganska långt uppehåll i Amsterdam innan vi slutligen ska landa i Linköping runt 23-tiden.

Tack Karin för att vi fått hyra ditt fina hus.

           

Av Jan och Kerstin - 19 maj 2018 00:42

Betydligt lättare att hitta ut från parkeringshuset i Sevilla än när vi letade oss fram till det i tisdags. Det blev bara en liten extra färd på en liten och trång gångväg....

Sen gick det som smort de 16 milen vi hade hem till huset. Stannade till och tog en fika på en enkel servering i Castro Marim som ligger precis efter gränsen. En korsriddare hälsade oss välkomna tillbaka. Shoppade på Lidl i Vila Real de Santo Antonio och när vi kom tillbaka till ”vårt” hus” så upplevde vi den varmaste dagen i Portugal hemma på gräsmattan och på den översta terrassen. Den fick vi städa av efter ett par dagars bortavaro så nu är den skinande ren och bekväm att vara på igen.

Hade tänkt oss en promenad ner till strandpromenaden men den sköt vi på framtiden. Stegmätaren strejkar idag.

Fredagen har vi upptäckt det stora opersonliga affärscentrumet, fått en möbelleverans och gått ner till havet och käkat glass. Det närmaste Janne kommit golfen här är en golfare o golfbil i samma material som korsriddaren. På kvällen gick vi ut och åt en bit – en mycket lugn och skön dag.

               

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards