Alla inlägg den 25 februari 2016

Av Jan och Kerstin - 25 februari 2016 11:40

Fyra glada personer på två mopeder drog från östra delen av Koh Samui längs norra kusten ut till den västra delen. Asta hade hört att det fanns ett fint ställe som heter Four Seasons Resort, som ska ligga högt och med vacker utsikt. Sagt och gjort – dit kom vi uppkörandes på två ganska (riktigt) risiga mopeder och möts av livreklädda herrar (och vi i shorts o linne) och en massiv markering att här kommer inte vem som helst in, höga murar och helt insynsskyddat. Men vi lyckades få en snabb information om anläggningen och de var beredda att visa oss runt. Två höjder och en privat strand tillhörde området. Boendet består till största delen av STOORA hus med både en och två pooler samt inte minst en egen BUTLER. Prismässigt ca 12.500 SEK PER NATT.  Hej o hå…. Vi tog hojarna och hittade ner till PJ:s Bar som hade 5 solsängar bland borden och en pytteliten strand utanför – där kände vi oss mer hemma och tillbringade några timmar, fikade och käkade lunch.

På hemvägen möttes vi av ett riktigt regnväder och fick stanna en stund under taket på en Seven Eleven. Drog in en stund i Fischermans Village och köpte lite saker – en häst och en tavla. Och den här gången är det Asta som blivit hästägare på gamla dagar. Får se om jag ska ta en grundkurs i hästskötsel med henne.

Avslutade kvällen med en ostbricka och rödvin innan Yatzyn fortsatte. Nu är det bara skillnaden knappt 80 poäng.

Den här dagen började med rejäla regnskurar – eller hällregn ska vi nog benämna det. Mulet hela förmiddagen men nu har solen återvänt.

Idag är det 1 år sedan jag blev helt föräldralös – då min mor Runa vandrade över till andra sidan, tänk vad tiden går.

           

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards